Diakonian jouluavustuksista vuonna 2020

21.10.2020 16.48

Aikaisempien vuosien tapaan seurakunta pyrkii tarjoamaan taloudellista avustusta vähävaraisille paikkakunnan asukkaille jouluksi.

Tänä vuonna avuntarpeesta ilmoitetaan ennakkoon täyttämällä jouluavustuksen hakulomake. Lomakkeen myötä voit tuoda diakoniatyöntekijöiden tietoon oman tai läheisesi taloudellisen avun tarpeen joulun varalle.
Hakemukset käsitellään ja avustuksista päätetään viikolla 49 ja avustuksen saajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti viikolla 50.

Avustustusten hakulomakkeita on saatavilla kirkkoherranvirastosta tai diakoniatoimistosta.

Pyydämme palauttamaan hakulomakkeen diakoniatyöntekijälle tai seurakunnan postilaatikkoon (osoitteeseen Rantatie 9) viimeistään maanantaina 30.11., myöhemmin palautettuja lomakkeita ei käsitellä.

Lisätietoja diakoniatyöntekijöiltä

Elina   044 275 1629