Perhekerho

Perhekerho on avoin kerho kaikille vanhemmille, isovanhemmille ja lasta kotona hoitaville aikuisille sekä pienille lapsille. Kerhon ohjelmaan sisältyy yhdessä oloa, hiljentymistä, lyhyt hartaus, askartelua sekä kahvihetki. Joka toinen viikko tarjolla on maksuton lounas.

Kerhon tarkoituksena on tarjota vanhemmille vertaistukea kasvatukseen ja aikaa yhdessä oloon Jumalan kasvojen edessä. Lapset saavat tutustua toisiin saman ikäisiin ja saavat turvallisen kokemuksen ryhmässä toimimisesta.

Perhekerhossa on läsnä kaksi lastenohjaajaa, mutta vanhemmat vastaavat itse oman lapsensa turvallisuudesta toiminnassa.

Tiedustelut: Lastenohjaaja Merja-Liisa Virtanen 0447225452

Perhekerho tiistaisin klo 9.30-11.00

Perhekerho kestää 1½ t ja kokoontuu seurakuntatalon alasalissa.

Lapsille kannattaa varata omat eväät, niille kerroille, kun lounasta ei ole. Kerhoihin ei ole ilmoittautumista.

Perhekerho tiistaisin klo 9.30-11.00

Perhekerho kestää 1½ t ja kokoontuu seurakuntatalon alasalissa.

Perhekerho