Tapahtumat syksyllä 2022

Ekaluokkalaisten iltakirkko

• Torstaina 25.8. klo 18 Virtain kirkossa uudet ekaluokkalaiset siunataan koulutielleen.
  • Kaikki muutkin koululaiset ovat tervetulleita silloin kirkkoon!
  • Iltakirkko kestää noin puoli tuntia, lopuksi mehutarjoilu

Jippii-leiripäivä la 27.8.

• Lauantaina 27.8. helluntaitemppelillä klo 12 -16
  • Mikä on Jippii? Tule katsomaan!
  • Kaikille avoin leiripäivä: monenlaista ohjelmaa ja toimintarasteja, ja tietysti Jippii-lauluja
  • Leiripäivä on samalla Jippii-kuoron starttipäivä, seuraavana maanantaina aloitetaan kuoron kokoontumiset.
  • Tule mukaan kuoroon!!! Uusia laulajia tarvitaan aina!

Kymppisynttärit ti 27.9.

Tiistaina 27.9. kaikki tänä vuonna 10 vuotta täyttävät juhlivat yhteisillä kymppisynttäreillä seurakuntatalolla.

Synttärit kestävät 17-20. Luvassa on monenlaista touhua ja tietysti juhlatarjoilu.

Tapahtumaan täytyy ilmoittautua viimeistään 20.9. (Nimi ja eritysruokavalio).

Pikkujoulut

• Viime  vuonna koronarajoitusten vuoksi pikkujouluretkiä ei järjestetty.  Nyt toivotaan, että retket tai joku joulutapahtuma onnistuu.
  • Alustavasti on suunniteltu, että jotain jouluista tapahtuu viikonloppuna 11.-12.12

• Viestillä tai sähköpostilla
  • Seija Laaksonen p. 044-2751631
  • seija.laaksonen@evl.fi
  • Muista kertoa osoite, erityisruokavalio, kaveritoive

Syysleiri 2022 :

• Syysleiri pidetään jälleen Marttisessa
  • Tällä kertaa leiri aloittaa syysloman, eli leireilemme perjantaista sunnuntaihin 14.-16.10.
  • Ilmoittaudu 2.10. mennessä! Mukaan mahtuu 25 leiriläistä. Leirin hinta on 40€

Ilmoittautuminen :

Sähköpostilla seija.laaksonen@evl.fi tai tekstiviestillä 044-2751631

Kerro seuraavat tiedot:

• Mille leirille tulossa?
  • Leiriläisen nimi
  • Vanhemman puh tai sähköposti
  • Postiosoite (leirikirjettä varten)
  • Erityisruokavalio (myös maininta jos ei ole rajoituksia)
  • Mahdollinen kaveritoive (majoitusta ja ryhmiä varten

Kun kirjoitan lapsen nimen listaan, laitan samalla kuittausviestin, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Jos et saa kuittausta n. viikon kuluessa, laita minulle uusi viesti. Jos ilmoittaudut myöhässä, leirille on mahdollista päästä, jos tilaa on, mutta vuosilomien vuoksi vastausviesti saattaa tulla vasta vähän ennen leiriä. Ilmoittaudu siis ajoissa!

Ajoissa ilmoittautuminen on tärkeää, jotta ehdimme saada leirille oikean määrän ohjaajia ja isosia. Majoitustiloihin ei voi ottaa enempää väkeä kuin siellä on petipaikkoja. Jos leiri tulee täyteen, varalistalle voi ilmoittautua jonottamaan mahdollista peruutuspaikkaa.