kerhoarkea

SEURAKUNTA MUKANA LAPSIPERHEIDEN ARJESSA

PÄIVÄKERHOT maanantaisin ja torstaisin, 8.30-11.00 ja 12.30-15.00. Kysy vapaita kerhopaikkoja lastenohjaaja Harri Leppämäeltä. Päiväkerhon tehtävänä on yhdessä vanhempien kanssa tukea lapsen kokonaisvaltaista kehitystä ja lapsen kristillistä kasvatusta. Toisen huomioon ottaminen ja erilaisuuden hyväksyminen ovat myös kerhotoiminnan ydintä. Päiväkerho tarjoaa mahdollisuuden vuorovaikutuksen opetteluun. Kerhot ovat ilmaista seurakunnan tarjoamaa toimintaa. Kerhoon kuuluu hartaushetki, laulua, ohjattua ja vapaata leikkiä, askartelua, satuja ja tarinoita, liikuntaa ja musiikkia.

PERHEKERHO joka tiistai klo 9.30-11.00 seurakuntatalon alasalissa. Perhekerho on avoin kerho kaikille vanhemmille, isovanhemmille ja lasta kotona hoitaville aikuisille sekä pienille lapsille. Kerhon ohjelmaan sisältyy yhdessäoloa, leikkiä ja hiljentymishetki. Kerhon tarkoituksena on tarjota vanhemmille vertaistukea kasvatukseen ja aikaa yhdessäoloon Jumalan kasvojen edessä. Lapset saavat tutustua toisiin saman ikäisiin ja saavat turvallisen kokemuksen ryhmässä toimimisesta. Kerho päättyy yhteiseen lounaaseen. Lounas on maksuton.

Jeesuksen luo tuotiin lapsia, jotta hän koskisi heihin. Opetuslapset moittivat tuojia, mutta sen huomatessaan Jeesus närkästyi ja sanoi heille: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta. Totisesti: joka ei ota Jumalan valtakuntaa vastaan niin kuin lapsi, hän ei sinne pääse." Hän otti lapset syliinsä, pani kätensä heidän päälleen ja siunasi heitä. (Mark. 10: 13-16)
kerho