Musiikki

Virtain seurakunta järjestää musiikkitoimintaa sen  eri muodoissa. Kuorojen lisäksi erilaiset lauluryhmät ovat käytettävissä seurakunnan juhlissa ja tilaisuuksissa. Konsertteja järjestetään Virtain kirkossa  kuukausittain , myös seurakuntatalo on hyvä paikka konserteille, tilassa on täysikokoinen flyygeli.

Kirkkomusiikin lippulaivana toimii Virtain kirkkokuoro, joka harjoittelee säännöllisesti keskiviikkoisin, tarvittaessa kuoroon voi ottaa toisia laulajia muista kuoroista, syntyy projektikuoro Lauluvirrat, joka   esiintyy  tarvittaessa suuremmissa juhlissa ja tilaisuuksissa

Kuorot ja lauluryhmät aloittavat uuden kauden aina syksyllä , jolloin on paras aika tulla mukaan uusien laulajien. Lisätietoja kuoroista ja lauluryhmistä kanttorilta!

TULE JA VALITSE MIELEISESI LAULURYHMÄ!

Kanttori: Veli-Pertti Ahopelto puh. 044-2751628

Kanttorin sijainen: Annamari Ylä-Soini puh. 040-5263320

Aikuistyö- jumalanpalvelus-musiikkityön toimintiimi:

Tauno Vuorenmaa- puheenjohtaja

Veli-Pertti Ahopelto, kanttori - sihteeri

Aila Ala-Nojonen,

Olavi Heittola,

Kirsi-Maaria Jyväsjärvi (kirkkokuoron edustaja),

Arto Koivulampi,

Erkki Kujala,

Niina Lähteenmäki,

Pirjo Mettänen,

Tauno Mäkinen,

Armi Rajala,

Veli Rantanen,

Pirkko Sihvonen

Judit Vanczák

ja Mirjami Veikkola,

Aikuisten muskari

Matalan kynnyksen toimintaa. Opetellaan soittamaan erilaisia soittimia ja harjoitellaan yhdessä soittamista.

Tredun musiikkiluokassa maanantaisin klo 18.

Vetäjänä Niina Lähteenmäki

Yhteinen sävel

Yhteinen sävel on yhteiskristillinen lauluryhmä jota ohjaa Minna Leppänen.

Kirkkokuoro

Pj. Kirsi-Maaria Jyväsjärvi (040 829 4844), sihteeri Kaija Mäkinen (puh. 03 - 475 4717).

Kuoro harjoittelee seurakuntatalossa keskiviikkoisin klo 17.30 - 19.30

Kuoroa johtaa kanttori Veli-Pertti Ahopelto

Mukaan pääsee tulemalla mukaan harjoituksiin em. aikoina.

Lisätietoja kuorojen toiminnasta saat kanttorilta ja kuorojen toimihenkilöiltä.

Tervetuloa laulamaan!