Seurakunta tukenasi

Kun mieltäsi painaa yksinäisyys, suru, masennus, parisuhdehuolet tai mikä tahansa muu murhe, voit kääntyä seurakunnan työntekijöiden puoleen. Papit, diakoniatyöntekijät, nuorisotyöntekijä ja muut työntekijät ovat seurakuntalaisia varten. Keskustelut ovat luottamuksellisia. Diakoniatyöntekijät tekevät myös kotikäyntejä, eritysesti ikääntyneiden ja huonosti liikkuvien luokse.

Ota yhteyttä diakoniatyöntekijään

• jos tunnet itsesi yksinäiseksi tai haluaisit keskustella luottamuksella

• haluat tarkastella uskoon ja hengelliseen elämään liittyviä kysymyksiä

• tarvitset aineellista apua yllättävän elämäntilanteen muutoksen seurauksena ja kun perusturvan antama toimeentulotuki ei riitä

• kun haluat pysähtyä ja uudelleen arvioida omaa elämäntilannettasi.

Diakoniatyöntekijän vastaanotolle ajanvarauksella

Diakoniatoimisto on seurakuntatalolla, Rantatie 9, 34800 Virrat

Diakonissa Elina Ahopelto: alueena Virtain itäpuoli (Liedenpohjasta Nuuttikylään, Illansuu, Ainala).

Diakoni Oskari Lehikoinen: alueena Virtain länsipuoli (Seinäjärveltä Vaskivedelle, Torisevantie, Keituri).

Taloudellisesta avustamisesta saat lisätietoa klikkaamalla tästä

Diakoniatoimisto