Retket ja tapahtumat 2022

 

Kevätretki Alahärmään Power Parkkiin toteutetaan taas pitkän tauon jälkeen. Lauantaina 14.5. lähtee retkibussi kohti Alahärmää. Kirkossa meille esiintyy Virsivälkkä. Sen jälkeen nautitaan lounas srk-talon pihamaalla, ja sitten siirrytään bussilla Power Parkkiin. Retken hinta on 40€. Jos olet alle 130cm, hinta on 30€ (koska et pääse kaikkiin laitteisiin). Hinta sisältää bussimatkan, konsertin, lounaan ja rannekkeen. Käyttörahaa jokainen ottaa harkintansa mukaan, mutta ilmankin pärjää. Ilmoittautumiset Seijalle 2.5. mennessä.

Päivitys 6.5 Power Parkin reissuun: Ilmoittautuneita tuli niin paljon, että päädyimme ottamaan toisenkin bussin. Mattimyöhäset voivat vielä kysyä jälki-ilmoittautumispaikkoja niin paljon kuin bussiin mahtuu. Myös aikuiset voivat halutessaan lähteä mukaan, jos bussissa vielä tilaa riittää. Ranneketta ei ole pakko ottaa, jos huvilaitteet eivät houkuta.

 

Jippii-kuoro on taas päässyt laulamaan maaliskuusta alkaen. Elokuulle on suunnitelmissa kaikille avoin lastentapahtuma, Jippii-päivä. Ohjelmassa on tietenkin Jippii-lauluja, mutta myös paljon muuta puuhaa. Päivämäärä ja tarkemmat tiedot pävitetään tähän kun asia tarkentuu.

 

Ekaluokkalaisten omaa iltakirkkoa vietetään torstai-iltana 25.8. Virtain kirkossa klo 18.00. Noin puoli tuntia kestävässä iltakirkossa on pientä puuhaa, lauluja ja uusien koululaisten siunaaminen koulutielle. Ekaluokkalaiset saavat myös koulun kautta kutsun iltakirkkoon.

 

Kymppisynttärit on kaikkien kuluvana vuonna 10 vuotta täyttävien yhteissynttärit. Sitä vietetään taas ensi syksynä elo-syyskuun vaihteessa. Synttärisankarit saavat myös kutsun juhlaan, ja päivämäärän varmistuttua se laitetaan tänne. Mukaan ilmoittaudutaan viimeistään viikkoa ennen juhlaa.

 

Pikkujouluretket toteutetaan joulukuun alussa. Tarkempaa tietoa siitä syksyllä.

Kymppisynttärit.