Biljardipöytä
Sillä sinä olet minun kanssani

Nuorisotyö

Virtain seurakunnan nuorisotyö on elämän ja Jumalan ihmettelyä. Yhdessäolo, Sana ja rukous antavat eväitä elämään ja sisältöä arkeen. Tule mukaan nuoren seurakunnan toimintaan!

Jos sinulla on kysymyksiä tai ideoita seurakunnan nuorisotyöhön liittyen tai jos sinulla on huolia ja murheita sydämellä, ota yhteyttä! Olen sinua varten.

- Joona

Säännöllinen toiminta

TOISTAISEKSI NUORISOTILA BUNKKERISSA EI JÄRJESTETÄ TOIMINTAA KORONAVIRUS-EPIDEMIAN TAKIA!

Tiistai: Bunkkerin olohuone klo 15-17

Keskiviikko: Bunkkerin olohuone klo 15-17

Torstai: Koulupäivystys klo 10.30-12, isoskoulutus Bunkkerissa klo 15, Varikko (rippikoulun käyneille nuorille) Bunkkerissa klo 18

Perjantai: Nuortenilta Bunkkerissa klo 19

Nuorisotyö järjestää myös retkiä tapahtumiin (muun muassa Maata Näkyvissä -festarit, Uusi Alku, gospelkonsertit) sekä leirejä.

Kerran syyskaudella ja kerran kevätkaudella on kirkossa nuorten valmistelema ja toteuttama veisumessu. Veisumessussa lauletaan nuoren seurakunnan veisuja, nuorten bändi musisoi, nuoret palvelevat.

Seurakunnan nuorisotila Bunkkeri
Seurakunnan nuorisotila Bunkkeri (Seurakuntatalo, Rantatie 9)