Rantatie 9, 34800 Virrat

Seurakuntatalo on valmistunut vuonna 1974 ja sen on suunnitellut Suunnittelutalo Mäkinen&Co Virroilta. Taloa on laajennettu vuosina 1983-1984. Korjaus- ja muutostöitä on tehty v.1997 sekä vuosina 2003-2004. Viimeisin seurakuntatalon remontti on ollut vuonna 2017.

• kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto
  • salit ja keittiö
  • kokoustilat
  • päiväkerhotilat
  • varhaisnuoriso- ja nuorisotilat
  • diakoniatoimisto

Rantatie 9, 34800 Virrat

Syömään, ole hyvä!
Yhteisen keittiön lounas on katettuna kahden viikon välein Seurakuntatalolla.Tilaisuus alkaa lyhyellä hartaushetkellä ja ruokailuissa on vapaaehtoinen ruokamaksu. Ruokaa on mahdollisuus saada mukaan, jaossa on myös EU-ruokaa. Halutessasi voit myös osallistua ruuanlaittoon tai ruokailun valmistelutöihin. Järjestävinä yhteistyötahoina Virtain kaupunki ja Virtain seurakunta.
Lisätietoa saat Salla Rantaselta puh. 044 275 1634 tai salla.rantanen@evl.fi
Olet lämpimästi tervetullut mukaan ruokailuihin!

Rantatie 9, 34800 Virrat

Perhekerho/YK

Perhekerho on avoin kerho kaikille vanhemmille, isovanhemmille ja lasta kotona hoitaville aikuisille sekä pienille lapsille. Kerhon ohjelmaan sisältyy yhdessä oloa, leikkiä, lyhyt hartaus, askartelua sekä kahvihetki. Lapsille kannattaa varata mukaan pienet eväät.
Joka toinen viikko perhekerhon yhteydessä on tarjolla ilmainen lounas.