Syksy 2022

Tekemistä tytöille ja pojille Virtain srk:ssa

Kerhoissa kokoonnutaan jälleen normaalisti.

Tapahtumiin, leireille ja retkille ilmoittautumiset seija.laaksonen@evl.fi tai (044-2751631)

Kerhot

Sählykerho alakouluikäisille  Ma klo 16.30 – 17.30

Kisapirtillä -> Sinulle jota hyvä peli ja kunnon energianpurku kiinnostaa! Jos pelaajia ilmaantuu runsaasti, on meillä mahdollisuus jakaa porukka kahteen peliin. Syksyn ensimmäinen kerta 15.8. Syyslomaviikolla 17.10 ei kerhoa. Viimeinen kerta ennen joulua 12.12.

Jippii-kuoro Ma 18-19.15 Vapaakirkon salissa.

- 5-13 -vuotiaille

- Ev.lut srk:n, Vapaasrk:n ja Helluntaisrk:n yhteinen lapsikuoro

- Kaikille avointa Jippii-leiripäivää vietetään lauantaina 27.8. Helluntaitemppelillä klo 12 - 16.

- Ensimmäinen kuorokerta 29.8.

- Uudet ja vanhat kuorolaiset tervetuloa taas laulamaan!

Puuhakerho Ti 17.00 – 18.30

- Vaskiveden koululla joka toinen viikko (parittomat viikot) vuorotellen 4h-kerhon kanssa.

- Seurakunnan kerhon ensimmäinen kerta 30.8. (4h aloittaa 6.9.)

-> Pelejä, leikkejä, askartelua, tarinoita yms.

Kokkikerho Ke 15.15 -16.45

- Srk-talon alakerrassa alakouluikäisille.

- Ilmoittaudu kerhoon etukäteen ja kerro eritysiruokavaliosi

- Kerhon ruoka on aina laktoositonta, mutta muut rajoitteet täytyy ohjaajien tietää etukäteen.

-> Sinulle, jota ruoanlaitto kiinnostaa ja uskallat myös paistoksia maistella…

ABC-kurssi

• Ohjaajakoulutus 6.-7-luokkalaisille jotka haluavat apuohjaajaksi kerhoon tai isoseksi lastenleireille
  • Ohjaajia tarvitaan myös Majataloiltojen tms lastenhoidossa, avustajina kymppisynttäreillä ja ryhmänohjaajina retkillä
  • Syksyn koulutukset lauantaipäivinä 24.9. ja 26.11. srk-talolla klo 9 -15. Kevään päivät sovitaan myöhemmin.
  • Kurssista saa todistuksen
  • Kurssille saa tulla mukaan nekin, jotka ovat sen jo aiemmin käyneet. Koulutusta on uudistettu ja uusia juttuja on luvassa.
  • Kouluttajina Seija Laaksonen ja Harri Leppämäki
  • Ilmoittaudu etukäteen Seijalle, kerro erityisruokavaliosi! Viimeistään 18.9.
  • Viestillä 044-2751631 tai sähköpostilla seija.laaksonen@evl.fi

Kokkikerho