Virtain seurakunta

Kirkolliset ilmoitukset 29.2.2024

Jumalanpalvelukset:

Su 3.3. klo 10 messu srk-talolla, Tuomi, Latva-Laturi.

Su 10.3. klo 10 talvisodan päättymisen muistopäivän sanajumalanpalvelus Virtain kirkossa, Pääkkönen, Ylä-Soini. Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit srk-talolla.

Tapahtumat:

Ma 4.3. klo 9.30 hartaus Kyläilykahvilassa, Taskinen. Klo 18 "Sukellus Psalmien maailmaan", raamattuilta srk-talolla, Arto Hukari.

Ti 5.3. klo 9.30 perhekerho srk-talon alakerrassa. Klo 12.30 Yhteisen keittiön lounasta noudettavissa srk-talolta niin kauan, kuin sitä riittää. Vapaaehtoinen maksu.

Ke 6.3. klo 13 ikäihmisten päiväkahvit srk-talolla. Mukana Mari-pappi ja Annamari. Vierailijana Virtain kaupungin hyvinvointitiimi esittäytymässä.

To 7.3. klo 14 raamattu- ja lähetyspiiri Liedenpohjan kirkolla

To 7.3. klo 18 Herrasen kinkerit Hannu Koivusella ja Kaija Morrilla, Saarlantie 51, Taskinen.

Pe 8.3. klo 18 naistenpäivän lähetystilaisuus srk-talolla, "Media ja taivas yhteistyössä myös naistenpäivänä". Vieraina David ja Marja-Liisa Ezzine Medialähetys Sanansaattajista, Marja Liedenpohja. Kahvitarjoilu.

Su 10.3. klo 17 Kirkon rakentajien majatalo kirkossa. Musiikki Villit Pillit. Opetus Juha Vettenranta Mwikan kirkon rakentaja. Lapsille omaa ohjelmaa. Kahvi- ja teetarjoilu Tapulinjalassa klo 16.30 alk.

Kuolleet: Anneli Marjatta Saarimäki kirkonkylästä 91 v, Liisa Sinikka Jalonen kirkonkylästä 86 v, Paula Orvokki Tuomola kirkonkylästä 77 v

kirkonmenot

Lisää toimintaa löydät tapahtumakalenterista.