Virtain seurakunta

Kirkolliset ilmoitukset 20.6.2024

Jumalanpalvelukset:

La 22.6. klo 10 juhannuspäivän messu Virtain kirkossa, Pääkkönen, Ylä-Soini.

Su 23.6. luomakunnan sunnuntai, klo 10 pianomessu Virtain kirkossa, Taskinen, Ylä-Soini.

Su 30.6. klo 10 apostolien päivän messu Virtain kirkossa, saarnaa lääninrovasti Jari Kemppainen, Taskinen, Ylä-Soini. Kirkkokahvit Marttisen Vanhassa Pappilassa. Mukaan kutsuttu myös Virtain seurakuntaa palvelleita pappeja. Mahdollisuus kokeilla kirkkoveneellä soutamista. Kirkkokahvit tarjoaa Lions Club Virrat.

Tapahtumat:

Pe 21.6. klo 10-14 Virtain juhannusmarkkinoilla vanhassa makasiinissa Virtain seurakunta. Tervetuloa tutustumaan! Ohjelmassa mm. arvontaa, suvivirttä, mahdollisuus hiljentyä ja nauttia ehtoollista. Paikalla myös Kurjenkylän harmoonimuseo. Taskinen, Tuomi, Pääkkönen, Latva-Laturi, Ylä-Soini, Nyman.

Pe 21.6. klo 16 Ylä-Pirkanmaan seurakuntien yhteinen juhannusaaton hartaus Pohjaslahden Riihikappelilla, Taskinen.

Su 23.6. klo 14 juhannusseurat Koron laivarannassa, Matti Korpiaho, Pääkkönen, Ylä-Soini.

To 27.6. Miesten saunailta Vanajalammin majalla. Lähtö srk-talolta klo 17. Yht.hlö Erkki Kujala p. 0400 215 822.

To 27.6. klo 18 Monoskylän kesäillan hartaus Katri Myryllä, Takalahdentie 232, Taskinen, Ylä-Soini.

Tiedotus: Vuosisatojen virrat - kirkko 250 v. -juhlakonsertin liput noudettavissa srk:n virastolta sen aukioloaikana. Lisätietoja srk:n kotisivuilta.

Kastettu: Noel Elian Akseli Ikonen Olarin srk:n jäseneksi.

Kuollut: Lyyli Marjatta Kivimäki Vaskivedeltä 94 v.

kirkonmenot

Lisää toimintaa löydät tapahtumakalenterista.