kerhoarkea

SEURAKUNTA MUKANA LAPSIPERHEIDEN ARJESSA

PÄIVÄKERHOT maanantaisin ja torstaisin  Päiväkerhon tehtävänä on yhdessä vanhempien kanssa tukea lapsen kokonaisvaltaista kehitystä ja lapsen kristillistä kasvatusta sekä kasteopetuksen antaminen. Toisen huomioon ottaminen ja erilaisuuden hyväksyminen ovat kerhotoiminnan tavoitteita. Päiväkerho tarjoaa mahdollisuuden vuorovaikutuksen opetteluun. Vapaita kerhopaikkoja voit tiedustella sähköpostitse virtainseurakunta.paivakerho@evl.fi tai puhelimitse 044 722 5452.

PERHEKERHO tiistaisin klo 9.30-11.00 Perhekerho on avoin kerho kaikille vanhemmille, isovanhemmille ja lasta kotona hoitaville aikuisille sekä pienille lapsille. Kerhon ohjelmaan sisältyy yhdessä oloa, leikkiä, lyhyt hartaus, askartelua sekä kahvihetki. Lapsille kannattaa varata mukaan pienet eväät. Joka toinen viikko perhekerhon yhteydessä on tarjolla ilmainen lounas.

AVOIN PERHEKAHVILA perjantaisin klo 10-13.00 Perhekahvilaan ovat tervetulleita kaiken ikäiset lapset aikuisen seurassa. Vapaata yhdessäoloa, vertaistukea, kahvittelua ja leikkimahdollisuus lapsille. Voit tulla ja lähteä oman aikataulusi mukaan.

LAPSIPARKKI perjantaina 23.8 ja 6.9 klo 9-11.00 Virtain seurakunta järjestää yhteistyössä Virtain kaupungin kanssa Lapsiparkin 23.8 ja 6.9.  Voit tuoda 0-7 v ikäisen lapsesi maksuttomaan lapsiparkkiin tilapäiseen hoitoon, jos tarvitset omaa aikaa pariksi tunniksi. Lapsiparkkiin otetaan mukaan omat eväät. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse virtainseurakunta.paivakerho@evl.fi, viimeistään saman viikon keskiviikkoon mennessä.  Pyydämme teitä ilmoittamaan lapsen perustiedot, iän ja mahdolliset erityistuen tarpeet. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huom! Paikat varmistetaan aina sähköpostiviestillä, joten varmistathan, että saat vastausviestin. Hoitajina toimii seurakunnan lastenohjaaja ja kaupungin perhetyöntekijä tai lapsiperheiden kotipalvelutyöntekijä.

JEESI-kotiapu keskiviikkoisin klo 12-15.00 Elämässä voi tulla monenlaisia tilanteita vastaan, jolloin tarvitset auttavia käsiä ja helpotusta arkeen. Perheille tulee tilanteita, joissa vanhemman voimavarat ovat koetuksella ja apu on tarpeen: valvottuja öitä, sairautta, asioiden hoitamista, oman ajan puutetta, vertaistuen puutetta tai yksinäisyyttä. JEESI on työmuoto, joka on tarkoitettu juuri näihin tilanteisiin.  JEESI-kotiavussa seurakunnan lastenohjaaja tulee kotiisi hoitamaan lapsia tai lapset voi tuoda seurakuntatalolle. JEESI-apua on tarjolla keskiviikkoisin klo 12-15.00.

JEESI on seurakunnan työmuoto, joka on tarkoitettu alle kouluikäisten lapsiperheiden tukemiseksi. Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla virtainseurakunta.paivakerho@evl.fi tai puhelimitse 044 722 5452. Kaikki yhteystiedot ja tapaamiset ovat ehdottoman luottamuksellisia eikä tietoja luovuteta eteenpäin.

Jeesuksen luo tuotiin lapsia, jotta hän koskisi heihin. Opetuslapset moittivat tuojia, mutta sen huomatessaan Jeesus närkästyi ja sanoi heille: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta. Totisesti: joka ei ota Jumalan valtakuntaa vastaan niin kuin lapsi, hän ei sinne pääse." Hän otti lapset syliinsä, pani kätensä heidän päälleen ja siunasi heitä. (Mark. 10: 13-16)
kerho