kerhoarkea

SEURAKUNTA MUKANA LAPSIPERHEIDEN ARJESSA

PÄIVÄKERHOT maanantaisin ja torstaisin, 8.30-11.00 ja 12.30-15.00. Iltapäivän kerhoissa on vielä tilaa! Kysy vapaita kerhopaikkoja virtainseurakunta.paivakerho@evl.fi Päiväkerhon tehtävänä on yhdessä vanhempien kanssa tukea lapsen kokonaisvaltaista kehitystä ja lapsen kristillistä kasvatusta sekä kasteopetuksen antaminen. Toisen huomioon ottaminen ja erilaisuuden hyväksyminen ovat kerhotoiminnan tavoitteita. Päiväkerho tarjoaa mahdollisuuden vuorovaikutuksen opetteluun.

PERHEKERHO joka toinen tiistai, parillisina viikkoina klo 9.30-11.00 seurakuntatalon alasalissa. Vk 42 ei kerhoa. Perhekerho on avoin kerho kaikille vanhemmille, isovanhemmille ja lasta kotona hoitaville aikuisille sekä pienille lapsille. Kerhon ohjelmaan sisältyy yhdessä oloa, leikkiä ja hiljentymishetki. Kerho päättyy yhteiseen lounaaseen. Lounas on maksuton.

Koronatilanteen takia on tärkeää huolehtia seuraavista ohjeista:

- MUISTATHAN PESTÄ KÄTESI, OMAT JA LAPSEN!
- MUISTATHAN TURVAVÄLIT!
-KERHOON VOI TULLA VAIN TÄYSIN TERVEENÄ!

Jeesuksen luo tuotiin lapsia, jotta hän koskisi heihin. Opetuslapset moittivat tuojia, mutta sen huomatessaan Jeesus närkästyi ja sanoi heille: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta. Totisesti: joka ei ota Jumalan valtakuntaa vastaan niin kuin lapsi, hän ei sinne pääse." Hän otti lapset syliinsä, pani kätensä heidän päälleen ja siunasi heitä. (Mark. 10: 13-16)

Perhekerho

JOKA TOINEN TIISTAI, PARILLISINA VIIKKOINA klo 9.30-11.00 Syyskaudella 2020 perhekerho kokoontuu joka toinen tiistai, parillisina viikkoina. Syyslomaviikolla 42 perhekerhokin lomailee.

Perhekerho on avoin kerho kaikille vanhemmille, isovanhemmille ja lasta kotona hoitaville aikuisille sekä pienille lapsille. Kerhon ohjelmaan sisältyy yhdessä oloa, leikkiä, askartelua ja hiljentymishetki. Kerho päättyy yhteiseen lounaaseen. Lounas on maksuton.

Kerhon tarkoituksena on tarjota vanhemmille vertaistukea kasvatukseen ja aikaa yhdessä oloon Jumalan kasvojen edessä. Lapset saavat tutustua toisiin saman ikäisiin ja saavat turvallisen kokemuksen ryhmässä toimimisesta.

Päiväkerho Kerhoryhmät kokoontuvat seuraavasti:

Ma-to aamuryhmä klo 8.30-11.00

Ma-to päiväryhmä klo 12.30-15.00 Iltapäivän kerhoryhmissä on vielä tilaa! Kysy vapaita kerhopaikkoja virtainseurakunta.paivakerho@evl.fi

Päiväkerho on osa seurakunnan kristillistä varhaiskasvatustyötä. Kerhot ovat ilmaista seurakunnan tarjoamaa toimintaa. Päiväkerhotyön kautta seurakunta pyrkii tukemaan ja auttamaan kotien kristillistä kasvatusta.

Päiväkerho antaa virikkeitä lapsen kokonaisvaltaiselle kehitykselle. Kerhoon kuuluu uskontohetki, laulua, ohjattua ja vapaata leikkiä, askartelua, satuja ja tarinoita, liikuntaa ja musiikkia.

kerho