Jarkko Ahola konsertoi Virroilla 13.12.2019

10.10.2019 10.23

Konserttimainos Jarkko Ahola

Lokakuun alussa uuden Metallisydän-albumin julkaiseva Jarkko Ahola pyhittää loppuvuoden perinteiseen tapaan kirkkokonserteille.  Tänä vuonna komeaääninen tenori käynnistää kirkkokiertueensa Iisalmen kirkosta 29. marraskuuta. Aholan upeaa tulkintaa joulun klassikoista saadaan tänä vuonna Iisalmen lisäksi nauttia Joensuussa, Mäntsälässä, Jyväskylässä, Helsingissä, Virroilla, Asikkalassa, Turussa ja Tampereella.

-On toki kliseenomaista todeta, että joulukonserteista alkaa muodostua perinne sekä artistille että toivottavasti myös yleisölle. Mutta niin todellakin koen. Kun on seitsemänä vuonna kiertänyt joulunalusajan Suomea ristiin rastiin, ei osaa muuta edes toivoa tai odottaa. Tätähän minä ja tiimini teemme! Nähdään siis joulukonserttikiertueen merkeissä ja aletaan pikkuhiljaa virittäytyä tunnelmaan, kommentoi Ahola kiertueen alla.

Aholan kirkkokonsertteihin mielivien kannattaa ostaa lippunsa etukäteen, sillä kiertue on ollut useana vuotena loppuunmyyty.

Liput ovat myynnissä Ticketmasterissa. Lipunmyyntiin pääset klikkaamalla tästä linkistä.

Antoisaa konserttia ja lämpimästi tervetuloa!