HAETTAVANA TALOUSPÄÄLLIKÖN VIRKA

Virtain seurakunnassa on haettavana talouspäällikön virka. Talouspäällikön monipuoliseen ja haasteelliseen tehtävään kuuluu vastata taloudesta, kiinteistöistä, hautaustoimesta sekä toimia mm. palkka-asiamiehenä, hallinnon kokousten sihteerinä ja esittelijänä omia alojaan koskien sekä esimiehenä. Talouspäällikkö osallistuu myös lähiseurakuntien taloustoimistojen ja -päälliköiden yhteistyön kehittämiseen sekä toimii yhteistyössä taloustoimiston ja kirkkoherranviraston toimistosihteerien kanssa, mm. viraston sijaistamisissa ja lomituksissa. Seurakunta arvostaa viranhaltijan hyvää kirjanpito-, metsä- ja kiinteistöasioiden osaamista sekä it-osaamista. Kiinteistöjen hoito ja haudankaivuu on ulkoistettu.

Talouspäällikön virkaan vaaditaan soveltuva korkeakoulututkinto (vähintään Tradenomi/ AMK) tai toisen asteen tai vastaavan tasoinen muu tehtävään soveltuva tutkinto ja riittävä perehtyneisyys julkisyhteisön talouteen sekä seurakuntahallinnon tuntemusta ja johtamistaitoa. Lisäksi katsomme eduksi esimieskokemuksen ja riittävän perehtyneisyyden seurakunnan tai julkisyhteisön talouteen ja hallintoon. Virkaan valittavan on oltava Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Valitun tulee esittää ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus ja rikosrekisteriote. Viran palkkaus on J20 mukainen. Viran täyttämisessä noudatetaan 5 kk:n koeaikaa.

Virkaan valitun toivomme aloittavan perehdytysjaksolla 1.3.-31.3.2019. Perehdytysjakson palkkauksesta päättää kirkkoneuvosto. Virkaan valittu toimii 1.4.2019 alkaen vs. talouspäällikkönä vakinaisen viranhaltijan vuosiloman aikana. Varsinainen virkasuhde alkaa 1.7.2019.

Hakemus ja ansioluettelo todistusjäljennöksineen tulee lähettää osoitteella: Virtain seurakunta, Rantatie 9, 34800 VIRRAT. Kuoreen merkintä "Talouspäällikkö" tai sähköpostiosoitteeseen virtain.seurakunta@evl.fi otsikolla "Talouspäällikkö". Emme palauta kirjeitse lähetettyjä todistusjäljennöksiä. Hakuaika päättyy 13.12.2018 klo 14. Kirkkoneuvosto haastattelee hakijoita 19.12.2018.  Lisätietoja antavat mielellään kirkkoherra Hannu Haukkala, puh. 0442751627 ja talouspäällikkö Leena Ojala p. 044-2751624

Haettavana talouspäällikön virka

27.11.2018 22.03