Seurakunnassa sattuu ja tapahtuu

Tälle sivulle kootaan mainitsemesin arvoisia asioita ja uutisia. Otamme mielellämme materaalia vastaan myös seurakuntalaisilta! Voit lähettää uutisvinkkisi tai valmiin uutisesi sähköpostilla, mielellään kuvan kanssa, niin pyrimme julkaisemaan sen muidenkin iloksi täällä ja myös facebookissa.

Uutiset sähköpostilla Joonalle joona.hernesniemi@evl.fi

Ps. Tulevat tapahtumat löydät tapahtumat osiosta.

Killin kirkon 90-vuotista taivalta juhlitaan 29.7.

24.7.2018 17.39

killin kirkko sisältä

Vuonna 1928 valmistuneen Killinkosken kirkon 90-vuotispäiviä vietetään sunnuntaina 29.7. Juhlamessuun saapuu saarnaamaan virtolaisille tuttu rovasti Kaarina Salminen. Messussa esiintyvät myös Elvin ukot lauluinensa sekä viulisti Meri Mansikkamäki.

Ennen messua 9.30 on seppeleenlasku Killinkosken hautausmaalla ja Jussi Niemi pitää puheen.

Koska juhlamessu on seurakunnan pääjumalanpalvelus ei Virtain kirkossa pidetä tänä sunnuntaina messua vaan kirkkoaukealta lähteen Killinkoskelle bussikyyti klo 9.00.