Uutislistaukseen

VIRRAT – RUOVESI (B) KANTTORIN VIRKA   - TULE MEILLE

Virtain ja Ruoveden seurakunta on perustanut yhteisen kanttorin viran. Viran kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen päätöksen mukainen kanttorin tutkinto (säädöskokoelma nro 135). Virka jakaantuu kahden naapuriseurakunnan välille 50 % - 50 %, kumpikin seurakunta vastaa sekä työnjohdosta, että viran kustannuksista edellä mainitulla jaolla. Tehtäviin kuuluu seurakunnan musiikkityön toteuttaminen ja johto. Odotamme virkaan valittavalta oman alansa työn innostusta, yhteistyökykyä ja organisointitaitoja. Virkaan valitulta edellytetään suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa. Kanttorin on oltava Suomen evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Virkapaikkana on Virrat: Rantatie 9 ja Ruovesi: Honkalantie 8. Viran hoitaminen vaatii  oman auton käyttöä. Palkkaus on 601 mukainen. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Lääkärintodistus ja rikosrekisteriote tulee esittää, ennen kuin työ otetaan vastaan.

Hakemukset tulee jättää pe 3.3.23 klo 15 mennessä: ruovesi.kirkkoherranvirasto@evl.fi tai osoitteella Ruoveden seurakunta, Honkalantie 8, 34600 Ruovesi, kirjekuoreen merkintä ”kanttori”.  Hakemukseen tulee liittää CV ja jäljennös tutkintotodistuksista. Haastattelu järjestetään myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana. Haastatteluun kutsuttaville voidaan antaa valmisteltavaksi soitto- ja laulutehtäviä.  Päätös valinnasta tehdään 23.3.23. Virasta antaa lisätietoja Jukka Taskinen vs. kirkkoherra (Virrat) p. 044 275 1626 ja Sauli Keskinen vt. kirkkoherra (Ruovesi) p. 040 804 9579.

Lisätietoja seurakunnasta:

Virtain seurakunta www.virtainseurakunta.fi

Ruoveden seurakunta www.ruovedenseurakunta.fi

16.2.2023 15.07