Nuoret tähdet - Kirkkokonsertti

Nuoret tähdet - Kirkkokonsertti

KesäVirratSoi esittää:
Nuoret tähdet
Illan neljä nuorta taituria edustavat ikäluokkansa huippua. Joukon kuopus, 12-vuotias Veikko Aarnio on virtolaistaustainen sellisti, jonka opettajana Keski-Helsingin musiikkiopistossa toimii Markus Hallikainen, Hannu Kiiskin pitkäaikainen oppilas Sibelius-Akatemiasta.

Oululainen Alli Mankkinen on yksi Hannu Kiiskin selloluokan viimeisistä opiskelijoista. Hän on entinen SM-tason taitoluistelija, joka nykyään siis "luistelee" sellon otelaudalla.

Maria Hämäläinen on virtolaisten "omapianisti"; tulihan hän inkeriläisenä paluumuuttajana koululaiseksi Virroille. Hän asuu nykyään Turkissa, mutta KesäVirrat soi yhä hänen sydämessään.

Alicia Ibanez-Resjan opiskelee pianonsoittoa Teppo Koiviston johdolla Sibelius-Akatemiassa. Hän oli viime kesänä juhlillamme vapaaehtoisena ja saa tänä kesänä osoittaa suuret taitonsa pianistina. Hän on Suomessa syntynyt ja kasvanut, mutta arvostaa suuresti armenialais-espanjalaisia juuriansa.

Sellistejä säestää Valeria Resjan, virtolaisille jo hyvin tuttu, Hannu Kiiskin selloluokan pianisti.

Liput: https://kesavirratsoi.fi/liput/
  • Musiikki Musiikki