Lounaskohtaaminen

Ruokapöytä on katettu! Lounaskohtaamiset alkavat hartaushetkellä, ruokaa on tarjolla tämän jälkeen. Lounaan hinta on 7 euroa ja tämä sisältää lämpimän ruuan, ruokajuomat, leivät, kahvin sekä jälkiruuan. Olet lämpimästi tervetullut ruokailemaan Seurakuntatalolle.

Ke 18.11. klo 12 Lounaskohtaaminen seurakuntatalolla

Perhehartaus

Perhekerho on avoin kerho kaikille vanhemmille, isovanhemmille ja lasta kotona hoitaville aikuisille sekä pienille lapsille. Kerhon ohjelmaan sisältyy yhdessä oloa, leikkiä, lyhyt hartaus, askartelua sekä kahvihetki. Lapsille kannattaa varata mukaan pienet eväät.
Joka toinen viikko perhekerhon yhteydessä on tarjolla ilmainen lounas.

Virtain kirkko

Ekaluokkalaisten siunaus koulutielle

Ekaluokkalaisten iltakirkko tiistaina 27.8. klo 18 Virtain kirkossa! Juhlistetaan uusia koululaisia ja pyydetään koulutielle siunausta. Tervetuloa koko perhe ja koko muukin seurakuntaväki!

Avoin perhekahvila

Perhekahvilaan ovat tervetulleita kaiken ikäiset lapset aikuisen seurassa. Vapaata yhdessäoloa, vertaistukea, kahvittelua ja leikkimahdollisuus lapsille.