Syömään, ole hyvä!
Yhteisen keittiön lounas on katettuna kahden viikon välein Seurakuntatalolla.Tilaisuus alkaa lyhyellä hartaushetkellä ja ruokailuissa on vapaaehtoinen ruokamaksu. Ruokaa on mahdollisuus saada mukaan, jaossa on myös EU-ruokaa. Halutessasi voit myös osallistua ruuanlaittoon tai ruokailun valmistelutöihin. Järjestävinä yhteistyötahoina Virtain kaupunki ja Virtain seurakunta.
Lisätietoa saat Salla Rantaselta puh. 044 275 1634 tai salla.rantanen@evl.fi
Olet lämpimästi tervetullut mukaan ruokailuihin!

Ti 27.10. klo 11 Yhteisen keittiön lounas seurakuntatalolla

Naisten retki Jämsään

Suosittu naisten retki koittaa jälleen! Tällä kertaa lähdemme Jämsään huopatossutehtaalle sekä kirkkoon. Nautimme maittavan lounaan Patalahdessa. Retkelle lähdemme Seurakuntatalon pihasta kello 9 ja palaamme Virroille kello 17 mennessä. Retken hinta 30€ sisältäen matkat ja lounaan. Linja-autossa järjestetään myös arpajaiset. Ilmoittautumiset Eilalle puhelinnumeroon 0400 806 362. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Majataloilta

Illansuun päiväpiiri

Illansuun päiväpiiri kokoontuu Kerhohuoneella joka toinen tiistai. Piirissä hiljennymme hetkeksi Sanan äärelle, keskustelemme ja nautimme päiväkahvit. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan! Illansuun kerhohuone sijaitsee osoitteessa Peltopolku 1.