Syömään, ole hyvä!
Yhteisen keittiön lounas on katettuna kahden viikon välein Seurakuntatalolla.Tilaisuus alkaa lyhyellä hartaushetkellä ja ruokailuissa on vapaaehtoinen ruokamaksu. Ruokaa on mahdollisuus saada mukaan, jaossa on myös EU-ruokaa. Halutessasi voit myös osallistua ruuanlaittoon tai ruokailun valmistelutöihin. Järjestävinä yhteistyötahoina Virtain kaupunki ja Virtain seurakunta.
Lisätietoa saat Salla Rantaselta puh. 044 275 1634 tai salla.rantanen@evl.fi
Olet lämpimästi tervetullut mukaan ruokailuihin!

Ti 1.9. klo 11 Yhteisen keittiön lounas seurakuntatalolla

Illansuun päiväpiiri

Illansuun päiväpiiri kokoontuu Kerhohuoneella joka toinen tiistai. Piirissä hiljennymme hetkeksi Sanan äärelle, keskustelemme ja nautimme päiväkahvit. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan! Illansuun kerhohuone sijaitsee osoitteessa Peltopolku 1.

Lounaskohtaaminen

Ruokapöytä on katettu! Lounaskohtaamiset alkavat hartaushetkellä, ruokaa on tarjolla tämän jälkeen. Lounaan hinta on 7 euroa ja tämä sisältää lämpimän ruuan, ruokajuomat, leivät, kahvin sekä jälkiruuan. Olet lämpimästi tervetullut ruokailemaan Seurakuntatalolle.

Avoin perhekahvila

Tervetuloa avoimeen perhekahvilaan seurakuntatalon alakertaan, perjantaisin klo 10-13.00.

Avoimeen perhekahvilaan voit tulla käymään oman aikataulusi mukaan. Aikuisille on tarjolla juttuseuraa ja lapsille mahdollisuus leikkiin ja muiden lasten tapaamiseen. Tarjolla on kahvia, teetä ja mehua ja toiminta on täysin maksutonta.