Syömään, ole hyvä!
Yhteisen keittiön lounas on katettuna kahden viikon välein Seurakuntatalolla.Tilaisuus alkaa lyhyellä hartaushetkellä ja ruokailuissa on vapaaehtoinen ruokamaksu. Ruokaa on mahdollisuus saada mukaan, jaossa on myös EU-ruokaa. Halutessasi voit myös osallistua ruuanlaittoon tai ruokailun valmistelutöihin. Järjestävinä yhteistyötahoina Virtain kaupunki ja Virtain seurakunta.
Lisätietoa saat Salla Rantaselta puh. 044 275 1634 tai salla.rantanen@evl.fi
Olet lämpimästi tervetullut mukaan ruokailuihin!

Ti 12.5. klo 11 Yhteisen keittiön lounas seurakuntatalolla

Syysleiri Marttisessa

Seuraava varhaisnuorten leiri on syyslomalla, 14.-16.10. Marttisessa. Mukaan mahtuu 25 leiriläistä. Ilmoittautumiset 30.9. mennessä Seijalle tai kotisivujen lomakkeen kautta.

Syömään, ole hyvä!
Lisätietoa saat Salla Rantaselta puh. 044 275 1634 tai salla.rantanen@evl.fi
Olet lämpimästi tervetullut mukaan ruokailuihin!

Äijännevan päiväpiiri

Lämpimästi tervetuloa Äijännevan päiväpiiriin! Piirissä pysähdytään hetkeksi Sanan äärelle, keskustellaan ja nautitaan päiväkahvit. Piiri järjestetään Äijännevan koulun tiloissa, osoitteessa Äijännevantie 1169.