Vaskiveden päiväpiiri

Vaskiveden päiväpiiri kokoontuu Vaskiveden nuorisoseuran talolla kerran kuussa. Kokoontumispäivä on tiistai ja jokaisella kerhokerralla kahvitellaan, keskustellaan sekä hiljennytään yhdessä hartaushetkeen. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Ti 14.4. klo 14 Vaskiveden päiväpiiri Vaskiveden nuorisoseuran talolla, Lehikoinen

Naisten retki Jämsään

Suosittu naisten retki koittaa jälleen! Tällä kertaa lähdemme Jämsään huopatossutehtaalle sekä kirkkoon. Nautimme maittavan lounaan Patalahdessa. Retkelle lähdemme Seurakuntatalon pihasta kello 9 ja palaamme Virroille kello 17 mennessä. Retken hinta 30€ sisältäen matkat ja lounaan. Linja-autossa järjestetään myös arpajaiset. Ilmoittautumiset Eilalle puhelinnumeroon 0400 806 362. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Majataloilta

Illansuun päiväpiiri

Illansuun päiväpiiri kokoontuu Kerhohuoneella joka toinen tiistai. Piirissä hiljennymme hetkeksi Sanan äärelle, keskustelemme ja nautimme päiväkahvit. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan! Illansuun kerhohuone sijaitsee osoitteessa Peltopolku 1.