Yhteisvastuun startti-info + ruokailu

Vuoden 2020 Yhteisvastuukeräys avataan seurakunnassamme infotilaisuudella, johon kaikki asiasta kiinnostuneet ja keräykseen osallistuvat ovat tervetulleita!

Su 2.2. Yhteisvastuun startti-info ja ruokailu seurakuntatalolla

Äijännevan päiväpiiri

Lämpimästi tervetuloa Äijännevan päiväpiiriin! Piirissä pysähdytään hetkeksi Sanan äärelle, keskustellaan ja nautitaan päiväkahvit. Piiri järjestetään Äijännevan koulun tiloissa, osoitteessa Äijännevantie 1169.

Perhekerho

Perheiden kohtaamispaikka askartelun, leikin, tarjoilun ja hartauden merkeissä srk-talon alasalissa

Illansuun päiväpiiri

Illansuun päiväpiiri kokoontuu Kerhohuoneella joka toinen tiistai. Piirissä hiljennymme hetkeksi Sanan äärelle, keskustelemme ja nautimme päiväkahvit. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan! Illansuun kerhohuone sijaitsee osoitteessa Peltopolku 1.