Lounaskohtaaminen

Ruokapöytä on katettu! Lounaskohtaamiset alkavat hartaushetkellä, ruokaa on tarjolla tämän jälkeen. Lounaan hinta on 7 euroa ja tämä sisältää lämpimän ruuan, ruokajuomat, leivät, kahvin sekä jälkiruuan. Olet lämpimästi tervetullut ruokailemaan Seurakuntatalolle.

Ke 20.11. klo 12 Lounaskohtaaminen seurakuntatalolla, Ahopelto

Syysleiri Marttisessa

Seuraava varhaisnuorten leiri on syyslomalla, 14.-16.10. Marttisessa. Mukaan mahtuu 25 leiriläistä. Ilmoittautumiset 30.9. mennessä Seijalle tai kotisivujen lomakkeen kautta.

Syömään, ole hyvä!
Yhteisen keittiön lounas on katettuna kahden viikon välein Seurakuntatalolla.Tilaisuus alkaa lyhyellä hartaushetkellä ja ruokailuissa on vapaaehtoinen ruokamaksu. Ruokaa on mahdollisuus saada mukaan, jaossa on myös EU-ruokaa. Halutessasi voit myös osallistua ruuanlaittoon tai ruokailun valmistelutöihin. Järjestävinä yhteistyötahoina Virtain kaupunki ja Virtain seurakunta.
Lisätietoa saat Salla Rantaselta puh. 044 275 1634 tai salla.rantanen@evl.fi
Olet lämpimästi tervetullut mukaan ruokailuihin!

Äijännevan päiväpiiri

Lämpimästi tervetuloa Äijännevan päiväpiiriin! Piirissä pysähdytään hetkeksi Sanan äärelle, keskustellaan ja nautitaan päiväkahvit. Piiri järjestetään Äijännevan koulun tiloissa, osoitteessa Äijännevantie 1169.