Rippikoulun starttipäivä

Rippikoulun starttipäivä

La 9.11. klo 9 vuoden 2019 rippikouluikäluokan starttipäivä Virtain kirkossa ja seurakuntatalolla

Seurakunnan kerhot alkavat

Kehitysvammaisten leiripäivä

Kehitysvammaisten ja heidän läheistensä rovastikunnallista leiripäivää vietetään Parkanossa Poikkeusharjun leirikeskuksessa. Luvassa monenlaista mukavaa hyvän ruuan ja yhteisen tekemisen merkeissä. Olet lämpimästi tervetullut leiripäivään.

Syömään, ole hyvä!
Yhteisen keittiön lounas on katettuna kahden viikon välein Seurakuntatalolla.Tilaisuus alkaa lyhyellä hartaushetkellä ja ruokailuissa on vapaaehtoinen ruokamaksu. Ruokaa on mahdollisuus saada mukaan, jaossa on myös EU-ruokaa. Halutessasi voit myös osallistua ruuanlaittoon tai ruokailun valmistelutöihin. Järjestävinä yhteistyötahoina Virtain kaupunki ja Virtain seurakunta.
Lisätietoa saat Salla Rantaselta puh. 044 275 1634 tai salla.rantanen@evl.fi
Olet lämpimästi tervetullut mukaan ruokailuihin!