Killinkosken päiväpiiri

Päiväpiiri kokoontuu kerran kuussa maanantaina Wanhan tehtaan kuppilassa. Tapaamisissa vietetään hartaushetki, keskustellaan yhdessä ja nautitaan iltapäiväkahvit. Olet sydämellisesti tervetullut Killinkosken päiväpiiriin!

Ma 4.11. klo 13.30 Killinkosken päiväpiiri Wanhan tehtaan kuppilassa

Perhekerho srk-talossa

Syömään, ole hyvä!
Yhteisen keittiön lounas on katettuna kahden viikon välein Seurakuntatalolla.Tilaisuus alkaa lyhyellä hartaushetkellä ja ruokailuissa on vapaaehtoinen ruokamaksu. Ruokaa on mahdollisuus saada mukaan, jaossa on myös EU-ruokaa. Halutessasi voit myös osallistua ruuanlaittoon tai ruokailun valmistelutöihin. Järjestävinä yhteistyötahoina Virtain kaupunki ja Virtain seurakunta.
Lisätietoa saat Salla Rantaselta puh. 044 275 1634 tai salla.rantanen@evl.fi
Olet lämpimästi tervetullut mukaan ruokailuihin!

Avoin perhekahvila

Tervetuloa avoimeen perhekahvilaan seurakuntatalon alakertaan, perjantaisin klo 10-13.00.

Avoimeen perhekahvilaan voit tulla käymään oman aikataulusi mukaan. Aikuisille on tarjolla juttuseuraa ja lapsille mahdollisuus leikkiin ja muiden lasten tapaamiseen. Tarjolla on kahvia, teetä ja mehua ja toiminta on täysin maksutonta.