Avoin perhekahvila

Tervetuloa avoimeen perhekahvilaan seurakuntatalon alakertaan, perjantaisin klo 10-13.00.

Avoimeen perhekahvilaan voit tulla käymään oman aikataulusi mukaan. Aikuisille on tarjolla juttuseuraa ja lapsille mahdollisuus leikkiin ja muiden lasten tapaamiseen. Tarjolla on kahvia, teetä ja mehua ja toiminta on täysin maksutonta.

Pe 25.10 klo 10-13.00 Avoin perhekahvila srk-talon alakerrassa

Perhekerho/YK

Perheiden kohtaamispaikka askartelun, leikin, tarjoilun ja hartauden merkeissä srk-talon alasalissa

Syömään, ole hyvä!
Yhteisen keittiön lounas on katettuna kahden viikon välein Seurakuntatalolla.Tilaisuus alkaa lyhyellä hartaushetkellä ja ruokailuissa on vapaaehtoinen ruokamaksu. Ruokaa on mahdollisuus saada mukaan, jaossa on myös EU-ruokaa. Halutessasi voit myös osallistua ruuanlaittoon tai ruokailun valmistelutöihin. Järjestävinä yhteistyötahoina Virtain kaupunki ja Virtain seurakunta.
Lisätietoa saat Salla Rantaselta puh. 044 275 1634 tai salla.rantanen@evl.fi
Olet lämpimästi tervetullut mukaan ruokailuihin!

Vaskiveden päiväpiiri

Vaskiveden päiväpiiri kokoontuu Vaskiveden nuorisoseuran talolla kerran kuussa. Kokoontumispäivä on tiistai ja jokaisella kerhokerralla kahvitellaan, keskustellaan sekä hiljennytään yhdessä hartaushetkeen. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!