Diakoniapiiri

Diakoniapiiri kokoontuu Seurakuntatalolla joka toinen keskiviikko kello 13 alkaen. Kokoonnumme keskustelujen ja käsitöiden parissa. Lämpimästi tervetuloa viettämään iltapäivää yhdessä!

Ke 9.10. klo 13 Diakoniapiiri Seurakuntatalolla, Lehikoinen

Joka toinen tiistai Seurakuntatalon yläsalissa kokoonnutaan laittamaan ruokaa ja ruokailemaan Yhteisen keittiön merkeissä. Valmistamme lounaan kaupan ylijäämäruuasta. Ruokailu on kaikille avoin ja ruokailussa on vapaaehtoinen ruokamaksu. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Liedenpohjan kirkko

Lähetystapahtuma