Retki Käsityömessuille Seinäjoelle

Retki on tarkoitettu ensisijaisesti diakoniapiiriläisille, mutta myös muita käsityöstä kiinnostuneita otetaan mukaan.

Pe 4.10 Retki Käsityömessuille Seinäjoelle. Lähtö klo 9 srk-talon pihasta. Paluu n. klo 16. Matkan hinta 30 €(sis. matkat ja pääsymaksun). Ilmoittautumiset ke 2.10 mennessä Elinalle p. 044 275 1629

Illansuun päiväpiiri

Illansuun päiväpiiri kokoontuu Kerhohuoneella joka toinen tiistai. Piirissä hiljennymme hetkeksi Sanan äärelle, keskustelemme ja nautimme päiväkahvit. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan! Illansuun kerhohuone sijaitsee osoitteessa Peltopolku 1.

Perhehartaus

Perheiden kohtaamispaikka askartelun, leikin, tarjoilun ja hartauden merkeissä srk-talon alasalissa

Lounaskohtaaminen

Ruokapöytä on katettu! Lounaskohtaamiset alkavat hartaushetkellä, ruokaa on tarjolla tämän jälkeen. Lounaan hinta on 7 euroa ja tämä sisältää lämpimän ruuan, ruokajuomat, leivät, kahvin sekä jälkiruuan. Olet lämpimästi tervetullut ruokailemaan Seurakuntatalolle.