Syömään, ole hyvä!
Yhteisen keittiön lounas on katettuna kahden viikon välein Seurakuntatalolla.Tilaisuus alkaa lyhyellä hartaushetkellä ja ruokailuissa on vapaaehtoinen ruokamaksu. Ruokaa on mahdollisuus saada mukaan, jaossa on myös EU-ruokaa. Halutessasi voit myös osallistua ruuanlaittoon tai ruokailun valmistelutöihin. Järjestävinä yhteistyötahoina Virtain kaupunki ja Virtain seurakunta.
Lisätietoa saat Salla Rantaselta puh. 044 275 1634 tai salla.rantanen@evl.fi
Olet lämpimästi tervetullut mukaan ruokailuihin!

Ti 1.10. klo 11 Yhteisen keittiön lounas seurakuntatalolla

Äijännevan päiväpiiri

Lämpimästi tervetuloa Äijännevan päiväpiiriin! Piirissä pysähdytään hetkeksi Sanan äärelle, keskustellaan ja nautitaan päiväkahvit. Piiri järjestetään Äijännevan koulun tiloissa, osoitteessa Äijännevantie 1169.

Perhekerho

Perheiden kohtaamispaikka askartelun, leikin, tarjoilun ja hartauden merkeissä srk-talon alasalissa

Illansuun päiväpiiri

Illansuun päiväpiiri kokoontuu Kerhohuoneella joka toinen tiistai. Piirissä hiljennymme hetkeksi Sanan äärelle, keskustelemme ja nautimme päiväkahvit. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan! Illansuun kerhohuone sijaitsee osoitteessa Peltopolku 1.