Torisevantien päiväpiiri

Tervetuloa Torisevantien päiväpiiriin! Kokoonnumme kerran kuukaudessa, piireissä vietetään hartaushetki, keskustellaan yhdessä ja nautitaan päiväkahvit. Päiväpiiri kokoontuu osoitteessa Torisevantie 7 A, katutasossa olevassa kerhohuoneessa.

Pe 6.9. klo 13 Torisevantien päiväpiiri Torisevantie 7 A kerhohuoneessa, Lehikoinen

Perhehartaus

Perhekerho on avoin kerho kaikille vanhemmille, isovanhemmille ja lasta kotona hoitaville aikuisille sekä pienille lapsille. Kerhon ohjelmaan sisältyy yhdessä oloa, leikkiä, lyhyt hartaus, askartelua sekä kahvihetki. Lapsille kannattaa varata mukaan pienet eväät.
Joka toinen viikko perhekerhon yhteydessä on tarjolla ilmainen lounas.

Virtain kirkko

Ekaluokkalaisten siunaus koulutielle

Ekaluokkalaisten iltakirkko tiistaina 27.8. klo 18 Virtain kirkossa! Juhlistetaan uusia koululaisia ja pyydetään koulutielle siunausta. Tervetuloa koko perhe ja koko muukin seurakuntaväki!

Avoin perhekahvila

Perhekahvilaan ovat tervetulleita kaiken ikäiset lapset aikuisen seurassa. Vapaata yhdessäoloa, vertaistukea, kahvittelua ja leikkimahdollisuus lapsille.