Eläkeikäisten ja omaishoitajien kirkkopyhä

Eläkeikäisten ja omaishoitajien kirkkopyhä

Su 1.9. klo 10 Eläkeikäisten ja omaishoitajien kirkkopyhä. Messun jälkeen ruokailu ja ohjelmaa seurakuntatalolla. Vapaaehtoinen ruokamaksu. Ottakaa yhteyttä oman kylän diakoniatoimikunnan jäseniin ja tuttuihin kyytitarpeissa. Tarjotaan rohkeasti kyytejä ja saattoapua naapureillekin! Mikäli kyytiä ei löydy ota yhteys diakoniatyöntekijöihin Elinaan 044 275 1629 tai Oskari 044 275 1630.

Illansuun päiväpiiri

Illansuun päiväpiiri kokoontuu Kerhohuoneella joka toinen tiistai. Piirissä hiljennymme hetkeksi Sanan äärelle, keskustelemme ja nautimme päiväkahvit. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan! Illansuun kerhohuone sijaitsee osoitteessa Peltopolku 1.

Perhehartaus

Perheiden kohtaamispaikka askartelun, leikin, tarjoilun ja hartauden merkeissä srk-talon alasalissa

Lounaskohtaaminen

Ruokapöytä on katettu! Lounaskohtaamiset alkavat hartaushetkellä, ruokaa on tarjolla tämän jälkeen. Lounaan hinta on 7 euroa ja tämä sisältää lämpimän ruuan, ruokajuomat, leivät, kahvin sekä jälkiruuan. Olet lämpimästi tervetullut ruokailemaan Seurakuntatalolle.