Avoin perhekahvila

Perhekahvilaan ovat tervetulleita kaiken ikäiset lapset aikuisen seurassa. Vapaata yhdessäoloa, vertaistukea, kahvittelua ja leikkimahdollisuus lapsille.

Pe 23.8. klo 10-13 Avoin perhekahvila srk-talon alakerrassa

Äijännevan päiväpiiri

Lämpimästi tervetuloa Äijännevan päiväpiiriin! Piirissä pysähdytään hetkeksi Sanan äärelle, keskustellaan ja nautitaan päiväkahvit. Piiri järjestetään Äijännevan koulun tiloissa, osoitteessa Äijännevantie 1169.

Perhekerho

Perheiden kohtaamispaikka askartelun, leikin, tarjoilun ja hartauden merkeissä srk-talon alasalissa

Illansuun päiväpiiri

Illansuun päiväpiiri kokoontuu Kerhohuoneella joka toinen tiistai. Piirissä hiljennymme hetkeksi Sanan äärelle, keskustelemme ja nautimme päiväkahvit. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan! Illansuun kerhohuone sijaitsee osoitteessa Peltopolku 1.