Kehitysvammaisten leiripäivä

Kehitysvammaisten ja heidän läheistensä rovastikunnallista leiripäivää vietetään Parkanossa Poikkeusharjun leirikeskuksessa. Luvassa monenlaista mukavaa hyvän ruuan ja yhteisen tekemisen merkeissä. Olet lämpimästi tervetullut leiripäivään.

Ma 19.8 Kehitysvammaisten ja heidän läheistensä rovastikunnallinen leiripäivä Parkanossa. Lähtö seurakuntatalolta klo 8.45, ajetaan Louhenrinteen kautta. Ilmoittautumiset (erityisruokavaliot) ja lisätiedot 14.8.mennessä Ahopellon Elinalle/p.044 275 1629

Perhehartaus

Perhekerho on avoin kerho kaikille vanhemmille, isovanhemmille ja lasta kotona hoitaville aikuisille sekä pienille lapsille. Kerhon ohjelmaan sisältyy yhdessä oloa, leikkiä, lyhyt hartaus, askartelua sekä kahvihetki. Lapsille kannattaa varata mukaan pienet eväät.
Joka toinen viikko perhekerhon yhteydessä on tarjolla ilmainen lounas.

Virtain kirkko

Ekaluokkalaisten siunaus koulutielle

Ekaluokkalaisten iltakirkko tiistaina 27.8. klo 18 Virtain kirkossa! Juhlistetaan uusia koululaisia ja pyydetään koulutielle siunausta. Tervetuloa koko perhe ja koko muukin seurakuntaväki!

Avoin perhekahvila

Perhekahvilaan ovat tervetulleita kaiken ikäiset lapset aikuisen seurassa. Vapaata yhdessäoloa, vertaistukea, kahvittelua ja leikkimahdollisuus lapsille.