Kehitysvammaisten leiripäivä

Kehitysvammaisten ja heidän läheistensä rovastikunnallista leiripäivää vietetään Parkanossa Poikkeusharjun leirikeskuksessa. Luvassa monenlaista mukavaa hyvän ruuan ja yhteisen tekemisen merkeissä. Olet lämpimästi tervetullut leiripäivään.

Ma 19.8 Kehitysvammaisten ja heidän läheistensä rovastikunnallinen leiripäivä Parkanossa. Lähtö seurakuntatalolta klo 8.45, ajetaan Louhenrinteen kautta. Ilmoittautumiset (erityisruokavaliot) ja lisätiedot 14.8.mennessä Ahopellon Elinalle/p.044 275 1629

Syysleiri Marttisessa

Seuraava varhaisnuorten leiri on syyslomalla, 14.-16.10. Marttisessa. Mukaan mahtuu 25 leiriläistä. Ilmoittautumiset 30.9. mennessä Seijalle tai kotisivujen lomakkeen kautta.

Syömään, ole hyvä!
Yhteisen keittiön lounas on katettuna kahden viikon välein Seurakuntatalolla.Tilaisuus alkaa lyhyellä hartaushetkellä ja ruokailuissa on vapaaehtoinen ruokamaksu. Ruokaa on mahdollisuus saada mukaan, jaossa on myös EU-ruokaa. Halutessasi voit myös osallistua ruuanlaittoon tai ruokailun valmistelutöihin. Järjestävinä yhteistyötahoina Virtain kaupunki ja Virtain seurakunta.
Lisätietoa saat Salla Rantaselta puh. 044 275 1634 tai salla.rantanen@evl.fi
Olet lämpimästi tervetullut mukaan ruokailuihin!

Äijännevan päiväpiiri

Lämpimästi tervetuloa Äijännevan päiväpiiriin! Piirissä pysähdytään hetkeksi Sanan äärelle, keskustellaan ja nautitaan päiväkahvit. Piiri järjestetään Äijännevan koulun tiloissa, osoitteessa Äijännevantie 1169.