Avoin perhekahvila

Avoin perhekahvila on kaikille avoin tapaamispaikka seurakuntatalon alakerrassa

Tervetuloa avoimeen perhekahvilaan seurakuntatalon alakertaan, toukokuun perjantaisin klo 10-13.00.

Avoimeen perhekahvilaan voit tulla käymään oman aikataulusi mukaan. Aikuisille on tarjolla juttuseuraa ja lapsille mahdollisuus leikkiin ja muiden lasten tapaamiseen. Tarjolla on kahvia, teetä ja mehua ja toiminta on täysin maksutonta.

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon!

Illansuun päiväpiiri

Illansuun päiväpiiri kokoontuu Kerhohuoneella joka toinen tiistai. Jokaisessa kerhossa hiljennymme hetkeksi Sanan äärelle, keskustelemme ja nautimme päiväkahvit. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan! Illansuun kerhohuone sijaitsee osoitteessa Peltopolku 1.

Perhekerho

Aina tiistaisin. Tarjolla lapsille leikkiä, askartelua ja yhdessäoloa sekä vanhemmille juttuseuraa, kahvia ja pientä purtavaa.