Illansuun päiväpiirin kevätretki

Illansuun päiväpiirin kevätretki

Ti 7.5 Illansuun päiväpiiri Rantasen Riihessä Siekkisessä. Yhteislähtö kimppakyydein S-Marketin pihasta klo 12. Ilmoittautumiset Elinalle p.044 275 1629 ma 6.5 mennessä

Joka toinen tiistai Seurakuntatalon yläsalissa kokoonnutaan laittamaan ruokaa ja ruokailemaan Yhteisen keittiön merkeissä. Valmistamme lounaan kaupan ylijäämäruuasta. Ruokailu on kaikille avoin ja ruokailussa on vapaaehtoinen ruokamaksu. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Liedenpohjan kirkko

Lähetystapahtuma