Yhteislaulutilaisuus

Kahvia, kuorolaulua ja yhteislaulua vapun tunnelmissa

Ke 1.5. klo 13 Seinäjärven Kuoron konsertti ja yhteislaulutilaisuus yhteisvastuun hyväksi Kurjenkylän kylätalolla, Rehumäki. Järjestää Kurjenkylän diakoniatoimikunta, kahvit aluksi

Joka toinen tiistai Seurakuntatalon yläsalissa kokoonnutaan laittamaan ruokaa ja ruokailemaan Yhteisen keittiön merkeissä. Valmistamme lounaan kaupan ylijäämäruuasta. Ruokailu on kaikille avoin ja ruokailussa on vapaaehtoinen ruokamaksu. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Liedenpohjan kirkko

Lähetystapahtuma