ti 16.4. kello 11.00

Joka toinen tiistai Seurakuntatalon yläsalissa kokoonnutaan laittamaan ruokaa ja ruokailemaan Yhteisen keittiön merkeissä. Valmistamme lounaan kaupan ylijäämäruuasta. Ruokailu on kaikille avoin ja ruokailussa on vapaaehtoinen ruokamaksu. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Halutessasi voit tulla mukaan myös ruokailun järjestämiseen. Yhteyshenkilönä Salla Rantanen.
Järjestävinä yhteistyötahoina Virtain kaupunki ja Virtain seurakunta.

Lounaskohtaaminen

Lounaan hinta 7 €, lippuja myydään taloustoimistossa. Lounaan voit maksaa myös paikan päällä. Lämpimästi tervetuloa lounaalle!