Lounaskohtaaminen

Lounaan hinta 7 €, lippuja myydään taloustoimistossa. Lounaan voit maksaa myös paikan päällä. Lämpimästi tervetuloa lounaalle!

Kello 12 ystävänpäivään liittyvää ohjelmaa ennen lounasta. Mukana Elina Ahopelto, Oskari Lehikoinen ja Salla Rantanen.

Lounaskohtaaminen

Diakoniapiiri

Diakoniapiiri kokoontuu Seurakuntatalolla joka toinen keskiviikko kello 13 alkaen. Kokoonnumme keskustelujen ja käsitöiden parissa. Lämpimästi tervetuloa viettämään iltapäivää yhdessä!

Joka toinen tiistai Seurakuntatalon yläsalissa kokoonnutaan laittamaan ruokaa ja ruokailemaan Yhteisen keittiön merkeissä. Valmistamme lounaan kaupan ylijäämäruuasta. Ruokailu on kaikille avoin ja ruokailussa on vapaaehtoinen ruokamaksu.Olet lämpimästi tervetullut mukaan!