Jussien joulukonsertti

Virtain kirkko

Etelä-Pohjanmaan Mieslaulajien Jussien konsertti Virtain kirkossa.

Jussit - Etelä-Pohjanmaan maakuntakuoro

Laulaminen Jussikuorossa on parasta tekemistä musikaalisille miehille. Etelä-Pohjanmaan Mieslaulajat, eli Jussit on 65-vuotias maakuntakuoro, joka konsertoi eri puolilla Etelä-Pohjanmaata ja Suomea noin kymmenessä konsertissa vuosittain. Ovatpa Jussit käyneet ulkomaillakin useamman kerran, viimeksi Amerikassa vuonna 2014.

Jussit on vahva eteläpohojalaanen tavaramerkki; moomma täältä kotoosin ja se kyllä kerrotahan kaikille avoomesti!

Laulajia on koko Etelä-Pohjanmaan alueelta yhteensä noin 60. Jussit on perustettu vuonna 1951.

Jussien taiteellisena johtajana toimii monipuolinen musiikkimies, säveltäjä ja kuoronjohtaja Juha Holma (s. 1960), joka toimii päätyönään opettajana Ylöjärvellä. Jussien varajohtajina toimivat Maunu Malkamäki Seinäjoelta ja Lasse Kataja Alavudelta.

Ohjelmat 12 euroa ennakkoon Kirkkoherran virastosta tai Veli-Pertiltä p. 044-2751628, ennen konserttia ovelta 15 euroa

Jussien kotisivut

Sanajumalanpalvelus srk-talolla 27.1.2019 klo 10

Sanajumalanpalvelus srk-talolla klo 10

Raamattupiiri

Miehet keskustelevat uskosta, arjesta ja Raamatusta

Äijännevan päiväpiiri

Päiväpiiri kokoontuu Äijännevan koululla kerran kuussa tiistaisin. Päiväpiirissä pidetään hartaushetki, keskustellaan yhdessä ja nautitaan iltapäiväkahvit. Lämpimästi tervetuloa mukaan!