Jussien joulukonsertti

Virtain kirkko

Etelä-Pohjanmaan Mieslaulajien Jussien konsertti Virtain kirkossa.

Jussit - Etelä-Pohjanmaan maakuntakuoro

Laulaminen Jussikuorossa on parasta tekemistä musikaalisille miehille. Etelä-Pohjanmaan Mieslaulajat, eli Jussit on 65-vuotias maakuntakuoro, joka konsertoi eri puolilla Etelä-Pohjanmaata ja Suomea noin kymmenessä konsertissa vuosittain. Ovatpa Jussit käyneet ulkomaillakin useamman kerran, viimeksi Amerikassa vuonna 2014.

Jussit on vahva eteläpohojalaanen tavaramerkki; moomma täältä kotoosin ja se kyllä kerrotahan kaikille avoomesti!

Laulajia on koko Etelä-Pohjanmaan alueelta yhteensä noin 60. Jussit on perustettu vuonna 1951.

Jussien taiteellisena johtajana toimii monipuolinen musiikkimies, säveltäjä ja kuoronjohtaja Juha Holma (s. 1960), joka toimii päätyönään opettajana Ylöjärvellä. Jussien varajohtajina toimivat Maunu Malkamäki Seinäjoelta ja Lasse Kataja Alavudelta.

Jussien kotisivut

Lohdutuksen Majatalo

Su 25.5. klo 17 Majataloilta seurakuntatalolla.

Virtain kirkko

KLS -yhtyeen akustinen konsertti