Tapahtuma on hetkellisesti pois käytöstä.

Avoin perhekahvila

Tervetuloa avoimeen perhekahvilaan seurakuntatalon alakertaan, perjantaisin klo 10-13.00.

Avoimeen perhekahvilaan voit tulla käymään oman aikataulusi mukaan. Aikuisille on tarjolla juttuseuraa ja lapsille mahdollisuus leikkiin ja muiden lasten tapaamiseen. Tarjolla on kahvia, teetä ja mehua ja toiminta on täysin maksutonta.

Naisten retki Jämsään

Suosittu naisten retki koittaa jälleen! Tällä kertaa lähdemme Jämsään huopatossutehtaalle sekä kirkkoon. Nautimme maittavan lounaan Patalahdessa. Retkelle lähdemme Seurakuntatalon pihasta kello 9 ja palaamme Virroille kello 17 mennessä. Retken hinta 30€ sisältäen matkat ja lounaan. Linja-autossa järjestetään myös arpajaiset. Ilmoittautumiset Eilalle puhelinnumeroon 0400 806 362. Lämpimästi tervetuloa mukaan!