Varhaisnuorten pikkujouluretki

Perinteiset pikkujouluretket suuntautuvat tänä vuonna Jyväskylään. Toiminnallisena pääkohteena on nuoremmille Hoplop ja isommille Megazone. Muu ohjelma tarkentuu syksymmällä.

La 07.12 ja su 08.12 tyttöjen ja poikien pikkujouluretket Jyväskylään.

Perhehartaus

Perhekerho on avoin kerho kaikille vanhemmille, isovanhemmille ja lasta kotona hoitaville aikuisille sekä pienille lapsille. Kerhon ohjelmaan sisältyy yhdessä oloa, leikkiä, lyhyt hartaus, askartelua sekä kahvihetki. Lapsille kannattaa varata mukaan pienet eväät.
Joka toinen viikko perhekerhon yhteydessä on tarjolla ilmainen lounas.

Virtain kirkko

Ekaluokkalaisten siunaus koulutielle

Ekaluokkalaisten iltakirkko tiistaina 27.8. klo 18 Virtain kirkossa! Juhlistetaan uusia koululaisia ja pyydetään koulutielle siunausta. Tervetuloa koko perhe ja koko muukin seurakuntaväki!

Avoin perhekahvila

Perhekahvilaan ovat tervetulleita kaiken ikäiset lapset aikuisen seurassa. Vapaata yhdessäoloa, vertaistukea, kahvittelua ja leikkimahdollisuus lapsille.