Kirkkovuoden kierto kertoo mistä puhutaan

Kirkkovuosi vaihtuu aina ensimmäisenä adventtisunnuntaina. 3.12.2018 alkavana kirkkovuonna käytetään kolmannen vuosikerran tekstejä.

Voit seurata kirkkovuoden kulkua kirkkovuosikalenterista. Siinä kerrotaan kunkin viikon jumalanpalvelusten teksti- ja virsisuositukset.

Kalenteri kertoo myös pyhäpäivien liturgiset värit, kynttilämäärät yms kirkon ja alttarin ulkoasuun vaikuttavat asiat.

Pinnalla nyt! Kirkon viralliset kannanotot
Uskon juuret - Tunnustukset ja kirjat Mihin uskomme Mitä Raamatusta löytyy? Etsi hakusanalla Oikeudenmukaisuus & vastuullisuus – Kirkon etiikkaa Aamenesta Öylättiin – kirkon ja uskon sanasto Ekumenia – kristittyjen yhteyttä Uskontojen kohtaaminen & dialogi
Kynttiläristi pyhäinpäivänä
Juhlapyhät ja vuodenkierto Joulu - aatosta loppiaiseen Pääsiäinen - ilon ja elämän juhla Helluntai - kirkon syntymäpäivä