Musiikki

Virtain seurakunta järjestää musiikkitoimintaa sen  eri muodoissa. Kuorojen lisäksi erilaiset lauluryhmät ovat käytettävissä seurakunnan juhlissa ja tilaisuuksissa. Konsertteja järjestetään Virtain kirkossa  kuukausittain , myös seurakuntatalo on hyvä paikka konserteille, tilassa on täysikokoinen flyygeli.

Kirkkomusiikin lippulaivana toimii Virtain kirkkokuoro, joka harjoittelee säännöllisesti keskiviikkoisin, tarvittaessa kuoroon voi ottaa toisia laulajia muista kuoroista, syntyy projektikuoro Lauluvirrat, joka   esiintyy  tarvittaessa suuremmissa juhlissa ja tilaisuuksissa

Seurakunnassa toimivat myös lauluryhmät WEISUUVAIMOT ja WIRSIÄIJÄT.

Kuorot ja lauluryhmät aloittavat uuden kauden aina syksyllä , jolloin on paras aika tulla mukaan uusien laulajien. Lisätietoja kuoroista ja lauluryhmistä kanttorilta!

TULE JA VALITSE MIELEISESI LAULURYHMÄ!

Kanttori: Veli-Pertti Ahopelto puh. 044-2751628

Kanttorin sijainen: Annamari Ylä-Soini puh. 040-5263320

Musiikkityön toimintatiimi:

Jukka Taskinen - puheenjohtaja

Veli-Pertti Ahopelto, kanttori - sihteeri

Pirjo Mettänen (kirkkokuoron edustaja),

Leena Lukkari( musiikkiopiston edustaja),

Aija Kangasluoma,

Meena Niemi,

Niina Lähteenmäki,

Pirkko Sihvonen,

Olavi Heittola

ja Veli Rantanen

Kirkkokuoro

Pj. Pirjo Mettänen (044-5453689), sihteeri Kaija Mäkinen (puh. 03 - 475 4717).

Kuoro harjoittelee seurakuntatalossa keskiviikkoisin klo 17.30 - 19.30

Kuoroa johtaa kanttori Veli-Pertti Ahopelto

Mukaan pääsee tulemalla mukaan harjoituksiin em. aikoina.

Lisätietoja kuorojen toiminnasta saat kanttorilta ja kuorojen toimihenkilöiltä.

Tervetuloa laulamaan!