Varhaisnuoret

Facebookin ryhmässä "Virtain alakouluikäisten vanhemmat" tuoreimpia tietoja ja viime hetken muutoksia.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut voi tehdä

Sähköpostilla seija.laaksonen@evl.fi tai tai puhelimella Seijalle 044-2751631

Ilmoittautumisessa on tärkeää kertoa:

Mihin tapahtumaan ilmoittautuu, oma nimi, ikä, osoite,vanhempien puhelin, erityisruokavalio

Virtain seurakunnan kerhot tytöille ja pojille:

Maanantaisin: Ohjaajakerho klo 15 kerhohuoneessa, sählykerho klo 16.30-17.30 1-3lk, Kisapirtti, klo 17.30-18.30 4-6lk, Kisapirtti. Joulutauon jälkeen jatkuu 8.1.

Keskiviikkona: klo 15 kerhohuoneessa Pätkiskerho jatkuu joulutauon jälkeen Ensiapukerhona!  Suoritetaan lasten ensiaputaitomerkki, jonka suorittamiseen menee 8 kerhokertaa. Aloitetaan 17.1. ja merkit on suortettuna maaliskuun lopussa. Tämä kerho on siis kurssi josta saa todistuksen, siksi siihen pitää ilmoittautua 15.1. mennessä. Mukaan voidaan ottaa enintään 15 osallistujaa.

Huhti-toukokuussa Pätkiskerho jatkuu vielä keväisissä merkeissä.

Torstaina: Kokkikerho klo 15 seurakuntatalon alasalissa, puuhakerho klo 17-18.30 Vaskiveden koululla. Joulutauon jälkeen jatkuu 18.1.

Tervetuloa mukaan!

Virtain seurakunnan varhaisnuorisotyö

Seija Laaksonen, 044 275 1631 seija.laaksonen@evl.fi

Kesäteologi pitää aamunavausta Rantatien koulun juhlasalissa.
Aamunavaus Rantatien koululla